USPJEŠNO REALIZOVANA AKCIJA POŠUMLJAVANJA; VUKOVIĆ: 300 NOVIH SADNICA NA GORICI I ISTO TOLIKO RAZLOGA ZA PONOS

Nakon niza uspješno realizovanih akcija raščišćavanja opožarenog dijela brda Gorica, Glavni grad je danas organizovao veliku akciju sadnje kojoj se odazvalo više stotina građana, kao i veliki broj predstavnika diplomatskog kora, institucija i društveno odgovornih kompanija.

“U proteklom periodu smo organizovali nekoliko akcija raščišćavanja i pripremili teren za sadnju. U skladu s onim što su bile perporuke naše Komisije, koja je radila u saradnji sa medjunarodnim ekspertima, danas će biti zasadjeno oko 300 odraslih sadnica. Mi smo obezbijedili još 300 koje će biti zasađene u nekoj od narednih akcija”, kazao je Vuković i zahvalio svima koji su dali značajan doprinos ovoj i svim prethodnim akcijama.

“Zajedničkim snagama obnavljamo zeleni fond i činimo naše brdo i naš grad ljepšim i boljim mjestom za život”, zaključio je Vuković.

 Podsjećamo, sve informacije u vezi sa revitalizacijom brda Gorica dostupne su na sajtu nasagorica.me.

Koristimo priliku da još jednom zahvalimo svima koji su učestvovali, kako danas, tako i u prethodnim akcijama, i dali svoj doprinos što bržem oporavaku Gorice, brda koje ima poseban značaj za našu zajednicu.

Izjava gradonačelnika dostupna je na sljedećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=kJtm3OtWTRI

Kadrovi sa događaja : https://www.youtube.com/watch?v=1esFuTCtuFY

Anketa: https://www.youtube.com/watch?v=1JbC1Q5TFKY


PG BIRO